Selecteer een pagina

Let’s create beautiful things

Personal              Brand

Zichtbaarheid

Personal Brand Analyse

Zou het niet geweldig zijn als de verkoop van jouw producten als vanzelf gaat? Als jouw Personal Brand zo goed op jou en jouw bedrijf afgestemd is dat het voor je werkt. Dat je blij wordt van jouw eigen producten. Dat mensen zich herkennen in jouw Personal Brand. Dat het zo goed op elkaar afgestemd is dat jouw boodschap ook in het onderbewuste van jouw potentiële klanten blijft hangen.

Kleuren spreken het onderbewuste in een mens aan. Het geeft ze een bepaald gevoel. Als je kleur op de juiste manier in weet te zetten in jouw brand, kom je met de juiste boodschap ook binnen in het onderbewuste van jouw klanten. Dan klopt de buitenkant (jouw brand) met de inhoud (jouw boodschap) en daardoor wordt het verkopen van jouw producten makkelijker.

Wordt herkenbaar

&

betekenisvol zichtbaar.

Wil jij dat ook? Geef jezelf dan nu de Personal Brand Kleurenanalyse cadeau.

Het is nu tijd om krachtig en betekenisvol zichtbaar te zijn met jouw Personal Brand.

Het was nog nooit zo belangrijk als in deze tijd om online goed zichtbaar te zijn. Op te vallen tussen alle anderen. Want iedereen concentreert zich nu op de online markt. Hoe zorg je dan dat je opvalt?

De eerste stap is jezelf deze analyse cadeau doen.

Je krijgt een analyse vanuit de kleurenpsychologie. Ik kijk naar de kleuren  die je gebruikt in jouw huidige Brand maar je ontvangt ook een analyse van de kleuren die het best bij jou als persoon passen. Waardoor je heel goed inzicht krijgt in welke kleuren nu voor jou gaan werken.

Daardoor krijg je antwoord op vragen als:

  • Matchen mijn personal brand en mijn persoonlijke kleuren met elkaar?
  • Wat straal ik nu uit?
  • Is dit wat ik wil uitstralen?
  • Waar zitten ontwikkelthema’s voor mij?

Als jouw Personal Brand kleuren kloppen met jouw persoonlijkheid en met wat jij uit wil stralen:

  • Gaat de enerige stromen
  • Word jij blij van jouw producten
  • Kost het verkopen ervan je totaal geen moeite
  • Trek je de klanten aan waar jij blij van wordt.

Zorg dat iedereen verliefd wordt op jouw Personal Brand, op jouw producten en straal!

About me

Hi, ik ben Kimm

Personal Brand & Zichtbaarheidscoach

In 2018 begon ik mijn eigen bedrijf. Ik was klaar met de “rush” van de maatschappij en wilde terug naar mijn ware IK. Rust, natuur, voelen wat echt goed is en bij mij past. De ontdekkingsreis naar mijn eigen Personal Brand was begonnen. 

Wat komt er een hoop op je af als je gaat ondernemen. Wat ga je aanbieden? Hoe ga je dat aanbieden? Wie is je ideale klant? Hoe zet ik het in de markt? 

Ik merkte dat ik het super leuk vond om met kleur te werken. Een stukje van mezelf dat ik gaande weg kwijt was geraakt, mijn kleurgevoel, kwam langzaam weer terug. Ik kreeg vragen van ondernemers in mijn omgeving of ik de vormgeving van hun producten wilde doen. Super tof! Langzaam, vanuit flow en intuïtie onstond Kimm Creates. 

Ik begon me te verdiepen in de kleurenpsychologie en volgde de Brand Expert Design School en mag ik mezelf Brand Expert en zichtbaarheidscoach noemen. Meer weten over mij? Laten we dan connecten in instagram. Zie ik je daar? 

Wil jij deze zomer zorgen dat je een betekenisvol en krachtig Personal Brand hebt. Zet dan de eerste stap met de Personal Brand Kleuren Analyse. De investering van €47,- is niet groot.

Ga ervoor en creeër dat Personal Brand dat overal hetzelfde uitstraalt, met de juiste kleuren die echt bij jou passen, kleuren die jouw boodschap ook in het onderbewust van de klant laten binnenkomen. De kleuren die het juiste gevoel creëren waardoor je beter blijft hangen en sneller gaat opvallen tussen de rest.

 

Let’s Get Started

Wat anderen zeggen:

Jouw investering?

€ 47,-

Heb je een vraag? Laat het me weten.

2 + 14 =